L’Espai Jove de la Nau presenta la programació de l’estiu

02/06/2021 - 16:30h

Les activitats volen reparar les sensacions viscudes pels joves en els darrers mesos amb l’objectiu de recuperar el benestar personal i social

Aquest migdia l’Espai Jove de la Nau ha presentat la programació d’activitats que es duran a terme durant el període del 14 de juny al 25 de setembre que anirà adreçada a joves de 13 a 30 anys. La nova programació comporta una represa de les activitats presencials, després d’uns mesos de molta activitat virtual.

La Nau vol ser un punt de referència en la sortida de la pandèmia complint totes les mesures del Procicat, però amb la voluntat de millorar les restriccions que els joves han viscut en els darrers mesos, perquè els nois i noies puguin gaudir d’un estiu més normalitzat.

L’oferta estiuenca presenta un total de 28 propostes, d’on totes les propostes són finançades parcialment junt amb algunes de gratuïtes. De les 28 propostes 13 aniran destinades als joves de 13 a 17 anys, que comptaran amb 2 torns del campus d’estiu CampusJoveLN (2a edició), 4 activitats formatives i 7 activitats puntuals de sortides i activitats de lleure (Activa’t). Pels joves de més de 16 anys les 15 propostes que s’oferiran seran 9 activitats formatives i 6 espectacles de la programació cultural del cicle Escenes Fresques.

L’objectiu i la programació

Adaptant-se a la situació social actual, des de La Nau es vol treballar de cara als joves amb l’objectiu que aprenguin noves maneres de relacionar-se, a la vegada que es reparen les conseqüències de la crisi viscuda. Per donar resposta a la situació viscuda es treballarà: promovent el benestar personal de les persones joves, donar eines per enfrontar-se al futur i oferir espais segurs de socialització i lleure.

Pel que fa al CampusJoveLN, que entrarà en la seva segona edició, ofereix 40 places pel públic adolescent. Els joves de 1r a 4t d’ESO trobaran a La Nau una oferta variada de: sortides, piscina, cinema, tallers artístics, cuina, activitats esportives, etc. I es realitzarà en dos torns, de dues setmanes de durada, amb un total de 40 places, 20 per les edats de 1r i 2n d’ESO i 20 més per als de 3r i 4t d’ESO. Cada torn inclou dues sortides, una sortida a l’Aquapark de Calafell i l’altra a Portaventura.

Fins als 17 anys activitats formatives de manera presencial a La Nau, que es basaran en la Iniciació al monitoratge en el lleure, una formació de Joves Agents de Salut Emocional, Cuina sense pares i Fotografia. Dels 16 als 30 anys s’oferiran un total de 9 propostes noves: manipulació d’aliments, iniciació a la creació audiovisual, conversa en anglès, taller de fabricació de sabons o detergents naturals, monogràfic per aprendre a gestionar el teu hort, taller de construcció d’un hort urbà; taller pràctic d’autoconeixement a través de l’astrologia i les fases lunars, i fotografia.

L’horari d’estiu de La Nau a partir del 21 de juny fins al 10 de setembre serà de matins de dilluns a divendres de les 10 a les 14 h, i de tardes de dilluns a dissabte de les 17 a les 21 h. En cas de necessitar més informació a la web joventut.vilafranca.cat s’hi pot trobar la informació detallada del programa d’activitats.

També et pot interessar

Comentaris