L’Oficina del Voluntariat renova la seva pàgina web i reactiva les crides

La nova imatge de la pàgina web de l’Oficina del Voluntariat
17/05/2021 - 12:10h

La nova imatge busca oferir al públic un disseny més fresc i intuïtiu, per fer més senzill l’accés als continguts de la pàgina web

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme l’actualització de la pàgina web de l’Oficina del Voluntariat. Amb motiu de la desescalada, l’oficina s’ha preparat per a l’obertura de nou a la ciutadania amb nous continguts i crides de voluntariat, actualitzades segons les necessitats i demandes actuals. Per consultar la pàgina a participacioivoluntariat.vilafranca.

Durant aquests mesos de pandèmia, l’Oficina del Voluntariat no ha aturat l’activitat; conjuntament amb les entitats, s’ha replantejat la manera de comunicar-se amb ciutadans i voluntaris, oferint una pàgina amb un disseny més fresc i intuïtiu que farà més senzill accedir als continguts de la web.

En aquesta línia, el relaxament de les restriccions ha portat a reactivar algunes accions i activitats que havien estat aturades. Des de l’Oficina del Voluntariat es convida a accedir a la pàgina web per conèixer i participar en les seves activitats.

Per ser atès a l’Oficina del Voluntariat, cal demanar cita prèvia a la mateixa web o per via telefònica/whatsapp al 608349528.

També et pot interessar

Comentaris