PortAventura World inaugura temporada amb mesures pel coronavirus

Espectacle d’inauguració de la nova temporada de PortAventura World, aquest dissabte al matí.
15/05/2021 - 13:59h

El parc temàtic ha invertit més de 5 milions d’euros per les condicions sanitàries i espera 8.000 persones el primer cap de setmana

PortAventura World, el parc temàtic de Vilaseca-Salou i que és un autèntic pol d’atracció turística de tota la Costa Daurada i, per tant, també de referència per a l’oci dels penedesencs, ha inaugurat aquest dissabte la seva 26a temporada des de l’obertura de les instal·lacions, el maig del 1995.

Ho ha fet amb totes les mesures de prevenció recomenades per les autoritats sanitàries per evitar contagis de coronavirus i, per exemple, en aquest sentit val a dir que ha invertit en els darrers mesos més de 5 milions d’euros en mesures de seguretat i té limitat l’aforament diari a un 30% de la seva capacitat.

Tanmateix, el director general de Negoci de PortAventura World, David García, s’ha mostrat optimista de cara a la temporada post Covid-19 i ha assegurat que només aquest cap de setmana el parc rebrà uns 8.000 visitants i que “els nostres indicadors ens permeten ser optimistes i esperem, progressivament, acabar l’any amb els mateixos nivells del 2019”, quan va registrar 5,2 milions de visitants.

Els primers visitants de la nova temporada del parc temàtic tarragoní.

En aquest sentit val a dir que des que el parc temàtic va confirmar la seva reobertura, 7 mesos després del tancament de la pandèmia i dos mesos més tard del que hagués estat una temporada normal, les reseves de tiquets s’han incrementat un 30%. El volum de negoci principal aquest any serà el client de Catalunya i la resta de l’Estat i també francesos.

Novetats

Pel que fa a la novetat de PortAventura World per a aquest 2021, val a dir que ha invertit més de 20 milions d’euros en nous productes, entre els quals l’ampliació de 141 noves habitacions Deluxe i una piscina a l’Hotel Colorado Creek. Aquestes instal·lacions seran operatives a partir del mes de juny.

A més, el parc temàtic obert fa 26 anys comptarà amb nous espectacles, com Shrek, Big Bird (personatge de ‘Barri Sèsam’) i Oscar the Grouch, o una col·laboració amb LaLiga de futbol espanyol que consistirà en un joc virtual i el primer restaurant tematitat de l’ens que gestiona la lliga de primera divisió, amb el nom de ‘Twentynine’s’.

Operaris del parc desinfectant una de les atraccions per les mesures de la Covid-19

Aquest dissabte han obert portes quatre dels sis hotels disponibles al recinte de PortAVentura World, que compta amb el parc temàtic i Ferrari Land; així com espectacles ja coneguts com el de Bang Bang West i les Aus del Paradís. A final de maig es reprendran les exhibicions al Gran Teatre de la Xina i per Sant Joan, el Caribe Aquatic Park i l’Hotel Caribe.

La temporada de Portaven Tura World ha començat amb un 90% de la plantilla d’uns 1.500 treballadors ja operativa.

També et pot interessar

Comentaris