La vilafranquina Mar Vinyals apareix en un anunci d’Atresmedia

Mar Vinyals, a principi de març al local de rodatge de l’anunci.
05/05/2021 - 16:00h

L’espot on explica el seu testimoni acadèmic promou la formació dels joves que potencia la pràctica laboral

El grup de comunicació Atresmedia estrena aquest dimecres un anunci sobre la formació professional dual (FP Dual) a l’Estat que compta entre la mitja dotzena de testimonis protagonistes amb la vilafranquina Mar Vinyals, de 21 anys i estudiant de la carrera de Turisme en anglès. L’spot es podrà veure sobretot als canals d’Antena 3 i La Sexta en diferents franges horàries i durant uns 10 dies.

Mar Vinyals va desplaçar-se a Madrid per rodar l’anunci el passat 4 de març. L’objectiu de l’anunciant, vinculat a la Fundació Bertelsmann i la Cambra de Comerç d’Espanya, és promocionar l’FP Dual entre els joves com a una opció molt vàlida per a la formació professional que potencia la pràctica en empreses.

En comptes de les 300 hores de pràctiques d’un grau superior, l’FP Dual permet treballar els estudiants en un entorn laboral real durant un miler d’hores del curs acadèmic i, a més, els joves perceben ajuts en transports o salaris.

Mar Vinyals va rebre l’oportunitat d’anunciar aquest tipus d’estudis juntament amb cinc joves més d’Andalusia i Madrid. Vinyals és l’única representant a l’spot que prové de Catalunya, una de les 3 grans àrees geogràfiques on l’FP Dual està més implantada a l’Estat.

“La meva experiència de passar d’un grau superior a la Universitat sense la selectivitat els va semblar interessant, així com que el grau superior estés vinculat a l’enoturisme, un fet gens freqüent”, ha explicat Mar Vinyals.

També et pot interessar

Comentaris