Premi milionari de l’ONCE al Penedès

Ricard Vinyals
03/05/2021 - 11:54h

Sergi Coral, venedor de Santa Margarida i els Monjos, ha repartit aquest diumenge uns 21 milions d’euros pel Dia de la Mare

Sergi Coral, un venedor de l’ONCE de Santa Margarida i els Monjos, ha repartit aquest diumenge un premi milionari en el sorteig de l’organització estatal de cecs amb motiu del sorteig extraordinari pel Dia de la Mare. Va vendre tota la sèrie del número 20.471, premiat amb 17 milions d’euros a la sèrie 82, però que amb altres premis menors ha repartit prop de 21 milions d’euros.

Exactament, 20.960.000 euros entre el premi més important, 99 butlletes premiades amb 40.000 euros cadascuna, 900 de 1.500 euros, 9.000 de 100 euros, 90.000 premis de 10 euros i 900.000 paperetes a 5 euros.

PUBLICITAT

Coral és un home a qui aquest dilluns al matí se li acumulaven les trucades telefòniques, missatges i atenció a les persones que s’acostaven per felicitar-lo al seu habitual punt de venda, al carrer Catalunya, 63 dels Monjos, a més de ser el punt d’atenció a diversos mitjans de comunicació.

Sergi Coral ha explicat al 3d8 que fa 3 anys i mig que ven números de l’ONCE i que aquest és el premi més gran que ha repartit mai. De fet, també és dels més importants de la mateixa organització i fins ara mai no havia caigut un sol premi d’aquesta importància íntegrament a Catalunya.

Sergi Coral amb un cartell del premi davant del seu punt de venda habitual

Coral, un de la norantena de venedors de l’ONCE adscrits a la zona de Vilanova i la Geltrú -amb 253 afiliats a l’organització- acostuma a vendre números a l’esmentada adreça dels Monjos els dimecres, dijous i divendres i també fa rutes per la comarca. És per això que ha repartit sort al bar ‘Pinchito’ dels Monjos mateix, a la benzinera de la urbanització ‘Els Pins’ de la Múnia -que hauria venut un mínim del 20% dels números-, als mercats setmanals de Vilafranca del Penedès i dels Monjos i també en alguns punts del barri de la Bleda (Sant Martí Sarroca) i a Castellví de la Marca.

“Estic molt feliç perquè el premi està molt repartit”, ha comentat Coral, que no sap qui pot tenir la butlleta premiada amb 17 milions d’euros. “No em miro els números i sèries que es queden els clients”, ha argumentat aquest veí dels Monjos que ha estat rebut amb alegria i cava al bar ‘Pinchito’.

Agraciats

Dos dels responsables d’aquest bar dels Monjos estaven exultants a mig matí d’aquest dilluns. El seu propietari, Josep Anton Esplugues ‘Toni’ té una butlleta premiada amb 40.000 euros i Pili Perona, dues -una per a ella i una per la seva mare-. “Estem molt contents perquè li ha tocat a gent treballadora”, deien amb un pèl d’emoció mentre celebraven la seva sort amb el venedor de l’ONCE.

PUBLICITAT

Sergi Coral ha volgut agrair especialment al Grup Ilunion d’empreses vinculades a l’ONCE l’oportunitat que li dona de vendre números “a gent que no podem treballar”.

Aquest venedor de l’ONCE alterna el seu punt de venda als Monjos amb la sadurninenca Núria Ramonet, si bé aquesta no ha venut cap butlleta del número premiat.

També et pot interessar

Comentaris