El cap de setmana de l’u de maig arriba el Diabòlic a Vilafranca

Avatar
22/04/2021 - 18:00h

El Ball de Diables n’organitza la 13a edició, totalment atípica i marcada per la Covid-19

El Ball de Diables de Vilafranca organitza una nova edició del Diabòlic. Serà la 13a, totalment atípica i marcada per les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, però no menys farcida d’actes. Malgrat les limitacions, el Ball redobla la seva contribució al panorama festiu vilafranquí i segueix apostant per apropar la cultura del foc a la vila amb un seguit d’actes, la majoria presencials.

L’inici serà el 30 d’abril a les 19h, amb la presentació dels tocs de tabal pel seu canal de Spotify. A les 20.45h, per Penedès TV, “Diabòlic”, i seguidament es farà la presentació del vídeo “El Diabòlic”, també per Penedès TV i a través de les xarxes socials del Ball.

PUBLICITAT

L’1 de maig tindrà lloc “El teu Diabòlic”, una activitat dirigida a infants i joves de 10 a 16 anys on podran viure l’experiència de petar una carretilla vestits de Diables acompanyats del so dels tabals. L’acte començarà a les 11h del matí al pati de l’Institut Milà i Fontanals i es dividirà en diferents franges horàries, fins les 14h. Serà necessari inscriure-s’hi prèviament i anar-hi acompanyat d’una persona adulta. Per a inscripcions i per a més informació cal visitar el formulari de l’enllaç següent: https://forms.gle/KGgH7EVo2QdE2Mpq7 També es pot trobar aquest enllaç a la bio del perfil d’instagram del Ball o bé entrant al codi QR del cartell de l’acte. Durant l’acte hi haurà una paradeta de marxandatge del Ball amb forques, capes, mocadors, samarretes, etc.

També es pot trobar aquest enllaç a la bio del perfil d’instagram del Ball o bé entrant al codi QR del cartell de l’acte. Durant l’acte hi haurà una paradeta de marxandatge del Ball amb forques, capes, mocadors, samarretes, etc.

PUBLICITAT

També hi haurà, de manera paral·lela, dos actes temporals: una exposició i una gimcana. L’exposició “Retrats sota el Foc”, a càrrec de DGC Fotografia, es podrà visitar al Fòrum Berger Balaguer del 29 d’abril al 13 de juny, en horaris de dilluns a dijous de 18 a 20h, i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h.

La “Gimcana de QRs” consistirà en una prova itinerant pel centre de la vila amb preguntes sobre el Ball de Diables de Vilafranca, i es podrà realizar individualment o en grup. La gimcana estarà instal·lada del 23 d’abril al 9 de maig i serà necessari un telèfon mòbil per poder escanejar els diferents codis QR.

El Ball de Diables de Vilafranca vol animar tota la població de Vilafranca a participar dels actes d’enguany, una edició especial on el Ball ha hagut de prescindir de la seva ja tradicional Cercavila de Foc i del Vermut Diabòlic, però en què ha creat noves activitats adaptades a la realitat actual de la pandèmia.

També et pot interessar

Comentaris