Nou faristol per a donatius a la basílica de Santa Maria

19/04/2021 - 16:43h

Una pantalla tàctil permet fer els donatius amb targeta de crèdit

Recentment s’ha instal·lat a la basílica de Santa Maria un faristol per a donatius amb targeta de crèdit. Per gentilesa del Banc de Sabadell, aquest aparell permet incorporar els nous recursos digitals en les aportacions a l’Església. Concretament, el faristol ofereix una doble possibilitat de donatiu: en efectiu a través d’una clàssica guardiola, i amb targeta de crèdit a través d’un mecanisme digital.

Es poden fer aportacions de 5€, 10€, 25€ o 45€, seleccionables a través d’una pantalla tàctil que posteriorment llegeix la targeta de crèdit per fer operatiu el donatiu. Aquest nou sistema facilita les donacions a la parròquia en un moment en què es tendeix a no fer ús dels diners en efectiu, tant per les mesures de prevenció sanitària com de comoditat.

A més a més, aquest faristol per a donatius està pensat no només per als feligresos habituals de l’església, sinó també per als cada vegada més nombrosos visitants que venen a la basílica per gaudir d’aquest monument, la cripta, la imatge de sant Fèlix, etc.  

També et pot interessar

Comentaris