L’Ajuntament de Subirats treu un nou producte turístic

08/04/2021 - 12:00h

Renfe ofereix un 20% de descompte en el bitllet per aquest paquet turístic

Coincidint amb l’explosió de colors de la primavera, l’Ajuntament de Subirats treu un nou producte turístic en el territori pels amants del cicloturisme, la natura i els productes de proximitat.

L’Ajuntament de Subirats a través d’un acord amb Rodalies Renfe i la col·laboració dels agents turístics del municipi ofereix una nova experiència per viatjar en tren al Penedès i agafar una bicicleta per pedalar entre vinyes i cellers per Subirats.

Des de l’any 2019 el municipi compta amb el primer centre d’acollida i atenció al cicloturista del Penedès. El hub de bicicletes, l’únic d’aquest tipus a la comarca de titularitat municipal, està ubicat a l’estació de tren de Lavern-Subirats, on hi ha més d’un centenar de bicicletes que els visitants poden llogar per descobrir racons únics del municipi. El servei està personalitzat per l’empresa Bikemotions i compta amb 50 quilòmetres de recorregut per les rutes de Subirats, 3 anelles ciclables per camins rurals, trams de carril bici i carreteres amb baixa densitat de trànsit que transcorren per paratges de vinyes i presseguers combinats amb zones boscoses.

L’experiència també compta amb la complicitat d’onze cellers del municipi: Albet i Noya; Casa Ravella; Cava Bertha; Cava Guilera; Caves Ventura Soler, Celler Carol Vallès, El Mas Ferrer; Eudald Massana Noya; Fèlix Massana Ràfols; Batllori i Llopart. Els cellers i caves adherits al segell Pedala i Tasta ofereixen entorns ideals entre vinyes on fer una parada amb tast i aperitiu inclòs.

L’objectiu del llançament del nou producte turístic és facilitar al visitant una manera sostenible de fer turisme de proximitat, amb la combinació del tren per arribar al Penedès i la bicicleta per moure’s per Subirats. Una experiència a l’aire lliure per descobrir en família i amics el paisatge penedesenc i els cellers de Subirats on tastar els productes locals.

Per viure l’experiència Pedala i Tasta, el Centre Enobicing Penedès, pedalant entre vinyes, està operatiu cada dia de la setmana amb reserva prèvia. Més informació i reserves a www.turismesubirats.cat/cicloturisme

Informació addicional del servei

  • On llogar la teva bicicleta
    Recollida de la bicicleta a l’estació de tren Lavern–Subirats (Centre Enobicing Penedès).
  • Inclou els següents serveis:
    – Bicicleta elèctrica (fins a 4 hores) i casc
    – Assegurança de responsabilitat civil
    – Servei de gestió i reserva a mida
    – Servei d’assistència en ruta
    – App de les rutes de Subirats
    – Tast i petit aperitiu en un celler

Transport públic

· Mou-te de manera sostenible

Si vens en tren a Subirats, des de qualsevol estació i presentes el bitllet de Rodalies de Catalunya a Enobicing Penedès tens un descompte del 20% en la compra del producte Pedala i Tasta. Descompte aplicable durant el dia de validesa del bitllet.

Com reservar?

Activitat amb reserva prèvia (mínim 2 persones) · Informació Enobicing Penedès: T(+34) 656 908 590 – enobicingpenedes@turismesubirats.cat · Informació Oficina de Turisme Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

Preus

· 35€ per persona

· 28€ per persona (descompte del 20%) si vens en tren a Subirats des de qualsevol estació i presentes el bitllet de Rodalies de Catalunya a Enobicing Penedès

Renfe farà descomptes

Renfe ofereix descomptes per gaudir de l’entorn del Penedès d’una manera sostenible. A través de l’acord entre l’Ajuntament de Subirats i Rodalies de Catalunya, els usuaris que s’apropin a l’estació de Lavern- Subirats presentant el bitllet vàlid del dia, podran beneficiar-se d’un 20% de descompte en aquest nou producte turístic que inclou una ruta amb bicicleta elèctrica per pedalar entre vinyes i un tast i petit aperitiu en un celler.

També et pot interessar

Comentaris