Torna el confinament comarcal

Un control de la policia calafellenca. (Foto: Ajuntament de Calafell)
07/04/2021 - 19:11h

Aquesta nova mesura de restricció, que segons el Govern és “justa i imprescindible” estarà vigent, com a mínim, fins el dia 19 d’abril

El Procicat ha aprovat tornar al confinament comarcal a partir de les dotze de la nit de dijous a divendres, segons ha confirmat el Govern en roda de premsa. La resolució actual, que permet sortir de la comarca amb el grup de convivència, havia d’estar vigent fins divendres a la nit, però el Procicat ha avançat la limitació de la mobilitat en una reunió d’urgència aquest dimecres al migdia.

El confinament comarcal entrarà en vigor la mitjanit de dijous a divendres i durarà d’entrada fins el dilluns 19 d’abril, tot i que no es descarta que duri més dies.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que la resposta és “obligada” davant l’augment de casos i que les mesures són les més “acurades, justes i imprescindibles” possibles.

El nombre d’ingressats als hospitals i a les UCI per covid-19 ha augmentat en els darrers dies i les previsions apunten a un empitjorament dels indicadors, entre els efectes que pugui tenir la Setmana Santa i l’infradiagnòstic d’aquests dies festius.

També et pot interessar

Comentaris