L’Ajuntament del Vendrell intensificarà la inspecció de solars i terrenys

07/04/2021 - 13:24h

A partir de l’1 de juny entrarà en vigor la mesura d’inspecció i control del manteniment dels solars i terrenys municipals

L’Ordenança reguladora de la neteja de solars obliga els propietaris a tenir un manteniment net, complint els deures de salubritat i protecció del medi ambient. Davant la situació d’abandonament i degradació de solars i terrenys afectant la convivència ciutadana i de l’entorn, l’Ajuntament del Vendrell s’ha vist obligada a prendre mesures de seguretat i salut pública.

Seguint aquesta línia, l’Ajuntament del Vendrell ha informat que a partir de l’1 de juny, coincidint amb l’inici del període de perill elevat d’incendi, s’incrementaran les inspeccions de control per tot el terme municipal i s’iniciarà a la tramitació de procediments sancionadors.

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Núria Rovira, ha manifestat que “amb aquesta nota informativa es vol recordar als propietaris que cal complir l’ordenança reguladora de mantenir nets els solars per una qüestió de convivència ciutadana, però també per protegir el medi ambient”.

També et pot interessar

Comentaris