Mor un motorista en una sortida de via a la BV-2115 a Castellet i la Gornal

04/04/2021 - 18:28h

Per causes que encara s’estan investigant, un motorista va patir una sortida de via i va caure

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest dissabte a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera BV-2115, al punt quilomètric 11, a Castellet i la Gornal. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.04 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un motorista va patir una sortida de via i va caure. A causa de l’accident, el conductor i únic ocupant de la moto va morir. Es tracta d’M.C. B., un home de 21 anys i veí de Vilanova i la Geltrú.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies, l’helicòpter medicalitzat i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar

Comentaris