Vilafranca celebrarà Sant Jordi amb parades de roses i llibres només professionals

Avatar
02/04/2021 - 12:00h

Seguint les recomanacions del Procicat hi haurà control d’aforament a la rambla de Sant Francesc

El proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Vilafranca del Penedès acollirà el mercat de llibres i roses a la rambla de Sant Francesc. Es farà tal com s’ha fet tradicionalment, però amb l’aplicació de les mesures sanitàries i de restricció necessàries per tal d’evitar la propagació de la Covid-19. Seguint les recomanacions establertes pel Comitè Tècnic del Pla Procicat, la jornada s’adreçarà únicament a professionals de la ciutat i del mercat i, per tant, hi haurà principalment les llibreries, floristeries i editorials de Vilafranca

PUBLICITAT

Més control

El fet de comptar amb només aquestes parades permetrà un major control dels espais i de l’afluència de públic i ajudarà a la reactivació econòmica del sector. L’Ajuntament està treballant en el protocol per garantir les mesures sanitàries i de seguretat, que serà semblant al del mercat dels dissabtes, amb tancament perimetral i control d’aforament.

PUBLICITAT

Sol·licitud de parades

Del 6 al 16 d’abril estarà oberta la convocatòria per soŀlicitar una parada per als professionals del llibre i la rosa a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca http://tramits.vilafranca.cat. Per a més informació, cal contactar amb el Servei de Mercats al telèfon 93 817 11 69 o al correu electrònic mercats@vilafranca.org. Paraŀlelament al Mercat de llibres i roses, es duran a terme altres activitats, com el Mercat d’artesania de Sant Jordi, a càrrec del Coŀlectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris