Pablo Sancho triomfa al programa “El Cazador” de TVE-1

03/03/2021 - 11:00h

La destacada actuació del vilafranquí li permet endur-se amb el seu equip el premi més alt mai donat al programa

El vilafranquí Pablo Sancho va emportar-se 16.500 euros després de participar en el programa-concurs “El Cazador” que diàriament emet TVE-1 a les set de la tarda i que presenta Ion Aramendi. Sancho es va presentar al programa com a gestor cultural i va declarar ser un amant dels concursos. “Vinc a gestionar la sortida digna del caçador”, va dir en presentar-se.
I és que el funcionament del concurs gira al voltant de quatre concursants. Tots quatre tenen una primera prova d’un minut on han de respondre correctament el màxim de respostes possibles de qualsevol gènere. Cada encert es tradueix en mil euros. En el seu minut de glòria, Pablo Sancho en va encertar 11, una de les xifres més altes del concurs.

Lluita contra el professor

La següent fase tracta d’aconseguir que el “profesor”, en la seva tasca de caçador, no atrapi el concursant. Per això cal encertar una pregunta amb tres opcions possibles. Val a dir que els quatre concursants treballen en equip per guanyar a Erundino Alonso, Ruth de Andrés, Paz Herrera, David Leo o Lilit Manukyan, quatre dels millors concursants que hi ha hagut en la història a Espanya que fan de professors i que per tant tenen uns grans coneixements. En el cas del programa on participava Pablo Sancho el professor amb qui competien era Erundino Alonso “justiciero”, component del famós equip “Los Lobos” que al concurs “Boom” d’Antena 3 va guanyar més de 4 milions d’euros formant equip amb altres tres persones.

A la segona fase, malgrat començar amb dues errades, Sancho va encadenar cinc respostes encertades seguides que el van portar a sumar 11.000 euros pel pot dels concursants. Si es dóna el cas que el professor atrapa el concursant aquest queda eliminat i no pot participar en la caça final. En el cas del programa on va participar Sancho, els quatre concursants van superar el professor, un fet poc habitual, i van acumular un total de 66.000 euros.

La caça final

Arribats en aquest punt a la caça final són els quatre concursants que durant dos minuts han d’encertar el màxim de respostes possibles. Això sí, només pot respondre un d’ells. En aquesta fase Pablo Sancho va ser el gran protagonista encertant 14 de les 20 preguntes endevinades pel seu equip que en total va sumar 24 caselles. La darrera paraula la tenia el “justiciero” que comptava també amb els dos minuts per mirar de respondre 24 preguntes correctament i donar caça a l’equip de Sancho, fet que els privaria de guanyar els 66.000 euros.

La destacada actuació de Sancho la va culminar quan a manca de 4 segons i amb 22 encerts el professor no va saber respondre la pregunta: “Cantant anglesa que va saltar a la fama amb el seu àlbum Frank en honor a Frank Sinatra”. Sancho, demostrant les seves grans capacitats i convençut va respondre correctament AmyWhinehuse. El rebot permet l’equip fer retrocedir una casella al professor que ja no va tenir temps d’atrapar-los. Amb una exclamació de “nos lo llevamos!”, Pablo Sancho i els tres restants concursants van esclatar d’alegria. Havien vençut al professor i es podien repartir els 66.000 euros entre tots quatre, la primera vegada en el programa que un equip de quatre s’emporta una xifra tan alta. En un altre programa, aleshores només dos concursants, es van emportar 68.000 euros.

En acabar Sancho va explicar que tenia dues comptes pendents, la primera que acabava de complir tornant a concursar en un programa de televisió, la segona, la complirà amb els diners guanyats i serà la d’anar al plató més gran del món, a Nova York. Val a dir que la gravació del programa es va fer el mes de gener a Madrid en ple temporal Filomena.

El programa sencer i l’actuació de Pablo Sancho es pot veure en aquest enllaç

També et pot interessar

Comentaris