El Centre Vila adapta la Fira Fora Estocs per garantir la seguretat de comerciants i clients

01/03/2021 - 20:00h

Una vintena d’establiments adherits a Centre Vila oferiran els últims descomptes de la temporada durant tot el dia de divendres 5 de març

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha adaptat la Fira Fora Estocs que tindrà lloc el 5 de març a les restriccions actuals a causa de la Covid-19 amb la voluntat de garantir la màxima seguretat tant per als comerciants com per als clients que hi assisteixin.

La Fira Fora Estocs, que reunirà una vintena d’establiments, estarà ubicada a la plaça de la Vila durant tot el dia. Hi haurà control d’accés amb un punt d’higienització, i les parades estaran dotades amb gel hidroalcohòlic. Tant els comerciants com els clients han de respectar les distàncies de seguretat i fer ús de la mascareta, a més d’evitar les aglomeracions.

Durant tota la jornada, els comerciants que participen en aquesta Fira obsequiaran els clients amb sabons de glicerina que Centre Vila compra a la Fundació l’Espiga d’acord amb el conveni de col·laboració que hi ha entre les dues entitats.

La Fira Fora Estocs és l’acció anual que posa punt final a la temporada de rebaixes del comerç local. Segons la dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, l’objectiu de l’entitat aquest any és mantenir aquesta activitat i donar un impuls al comerç de proximitat en un moment molt crític per al sector.

També et pot interessar

Comentaris