La JEZ del Vendrell accepta finalment que Rodri Sánchez no sigui president de mesa el 14-F

12/02/2021 - 23:42h

L’empitjorament de l’estat de la seva parella malalta de càncer ha fet possible un canvi en el desestiment inicial de l”excusa’

El vendrellenc Rodrigo Sánchez, més conegut pel diminutiu de Rodri, finalment no haurà de ser aquest diumenge president d’una mesa electoral, tal com havia demanat inicialment a la Junta Electoral de Zona (JEZ) del Vendrell, però que l’autoritat judicial no havia acceptat.

Sánchez té la seva dona malalta de càncer, per la qual cosa considera que la posaria en un risc evident de contagi de coronavirus per les baixes defenses d’aquesta persona, però la JEZ del Vendrell no havia estimat per dues vegades que aquest fos prou motiu per no acudir a l’obligació de formar part d’una mesa electoral aquest diumenge, 14 de febrer.

El mateix Rodri Sánchez ha fet públic a les xarxes socials i en contacte amb el 3d8 que aquest divendres al vespre ha rebut la resolució de la JEZ que el deslliura d’acudir a la presidència d’una mesa.

Tanmateix, Sánchez, que afirma que finalment “s’ha fet justícia”, lamenta que el canvi d’opinió de la JEZ vendrellenca sigui degut a un empitjorament de l’estat de salut de la seva esposa. Aquesta s’havia de sotmetre aquest dijous a una sessió de quimioteràpia, només tres dies abans de les eleccions i que l’acostuma a deixar molt debilitada i baixa de defenses, però el tractament no acaba d’anar com hauria i la sessió es va haver d’ajornar.

Davant la situació actual, Rodri Sánchez va tornar a presentar una al·legació o ‘excusa’ -en l’argot judicial- als jutjats vendrellencs que, amb un informe concloent d’un hematòleg, ha rectificat la decisió inicial i autoritza Sánchez a no ser president de mesa.

“S’ha fet justícia, però jo seria molt més feliç si des de l’inici no hi hagués hagut cap excusa, la meva dona estigués sana i pogués ser president de taula sense cap problema”, ha explicat aquest vendrellenc.

Rodri Sánchez ha volgut agrair els milers de missatges de suport rebuts a través de les xarxes socials i, sobretot, ha personalitzat aquest suport en el metge Oriol Mitjà, que va contribuir a difondre el cas i va ser força fonamental perquè el cas es viralitzés a les xarxes.

A més de Rodri Sánchez, al vendrellenc també es dona un cas molt semblant amb un altre ciutadà, Jordi Delgado, tal com ja va recollir el digital del 3d8 i aquest divendres publica l’edició en paper.

També et pot interessar

Comentaris