Actuació del Duo Tela Marinera al programa televisiu ‘Got Talent’

El Duo Tela Marinera en una de les seves actuacions acrobàtiques. (Foto: Ismael Embid)
12/02/2021 - 08:00h

Els acròbates arbocencs surten a l’edició que Telecinco emet aquest divendres al vespre

El Duo Tela Marinera –format per l’arbocenc Edgar Ràfols i la vilanovina Gisela Angrill, tots dos residents a l’Arboç– participarà en el programa de la cadena televisiva Telecinco Got Talent que s’emetrà aquest divendres a les deu de la nit.

El Duo Tela Marinera és una parella d’acròbates aeris professionals i especialitzats en teles aèries i pole dance, però també fa altres números aeris amb cèrcols, trapezi i cadenes aèries, que és el número artístic amb el qual apareixen a l’audició de Got Talent que es podrà veure avui divendres. Amb tot, el programa es va enregistrar ja fa uns quants mesos en un teatre de la Gran Via de Madrid, concretament el 16 de juliol de l’any passat.

Prèviament, el Duo Tela Marinera va fer arribar a l’equip de producció de l’espai televisiu una proposta per entrar al càsting per a la selecció dels participants al concurs. Inicialment es presenten unes 6.000 persones o grups per actuar-hi, dels quals aproximadament 600 –per tant, un 10%– són els que es desplacen a Madrid per participar en una de les audicions de Got Talent.

Amb tot, només una petita part d’aquests darrers seleccionats acaben apareixent a la petita pantalla. Per qüestions de contracte i confidencialitat, el Duo Tela Marinera no pot avançar quin va ser el resultat de la seva actuació que avui podran veure els telespectadors de Telecinco.

Prop de set anys de trajectòria
Aquest duo d’acròbates es va formar el 22 de maig de 2014, de manera que d’aquí a tres mesos farà set anys.

Durant tot aquest temps, i malgrat la pandèmia del coronavirus, que els ha tingut uns mesos inactius el 2020, el Duo Tela Marinera ha actuat en diversos circs internacionals, com el Circus Renz d’Holanda; el Cidade do Circo del Brasil, Florentino Circus d’Israel i al festival Dinner shows de Londres. Quant a l’Estat espanyol, han actuat pel Cirkus Kaos de València, el Sendaviva de Navarra i al Circo de Rody Aragon, a les illes Canàries, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris