El PDeCAT es reivindica com “la millor opció” per a la reconstrucció econòmica

11/02/2021 - 11:50h

El partit d’Àngels Chacón proposa, entre altres, ajudes directes de 2.500 euros cada mes per als comerços tancats per les restriccions

El PDeCAT ha tancat la campanya posant el focus en la recuperació econòmica que cal per superar els estralls causats per la Covid-19. La formació de Chacón, Mas, Regull i 35 alcaldes més del Penedès reivindica la utilitat de votar el PDeCAT “perquè serà la millor manera de no tornar a deixar el futur govern en mans de partits antisistema, com ara la CUP”.

Chacón ha afirmat que no els agrada “ni la improvisació constant que hi ha en la gestió de la pandèmia ni aquesta sensació de caos al Govern” i ha defensat que votar el PDeCAT “és un vot útil perquè serà determinant en el futur govern”.

El PDeCAT afirma ser l’únic partit que defensa que la millor política social és facilitar una economia activa i llocs de treball de qualitat. Per això presenta algunes propostes per reactivar l’economia del Penedès i de Catalunya, com concedir ajudes directes de 2.500€ cada mes per als comerços que hagin de tancar per culpa de les restriccions , així com reduir a 0€ la quota d’autònoms per als que ingressin menys de 950€.

Per als demòcrates, és vital que cap comerç hagi d’abaixar la persiana i que puguin continuar la seva activitat quan la pandèmia afluixi. També proposen que es perllonguin els ERTOs fins a finals de 2021. Per tal combatre l’atur juvenil, proposen bonificar les quotes de la Seguretat Social per als 2 primers anys de contractació de menors de 35 anys.

El PDeCAT també es compromet a abaixar la pressió fiscal a Catalunya per no perdre inversions i oportunitats. Chacón assegura també que volen “revertir l’impost de successions, un impost que grava l’esforç i l’estalvi de les famílies. Els béns seguiran tributant, però el que grava aquest impost és un canvi de titularitat: els pares estalvien i els fills han de pagar. El PDeCAT és l’únic partit que vol revertir aquest impost.”

També et pot interessar

Comentaris