El Casal transforma el seu Carnaval Infantil en un concert especial per als més petits

11/02/2021 - 13:00h

La cita serà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda amb el públic assegut

El Casal de Vilafranca organitza el proper dissabte 13 de febrer de 18:00h a 20:00h del vespre, la Gran Festa de Carnaval Infantil. Els infants podran gaudir d’un photocall a l’entrada on podran fer-se fotografies amb les seves disfresses, abans de gaudir d’un concert en directe a càrrec del grup infantil d’animació “Els Salats” amb totes les mesures de seguretat garantides. El concert està pensat per estar asseguts i per aquest motiu, les entrades aniran numerades.

Per tancar la festa, també se sortejaran  joguines i altres obsequis entre tots els infants assistents. Tota la vetllada estarà amenitzada per l’animador del Club Family del Casal Carles Cases.

Els socis i sòcies del Casal tindran entrada gratuïta a la festa i podran retirar les seves invitacions amb antelació, fins dijous al vespre. Les persones no associades també hi podran venir, retirant les entrades a partir de divendres a la tarda de 17:00h a 20:00h o el mateix dissabte a taquilla a partir de les 18:00h i abans de l’espectacle. L’aforament serà limitat a un màxim de 350 persones.

L’obertura de taquilles per la compra d’entrades es realitzarà a les 18:00h de la tarda abans de l’inici de la festa. Totes aquelles persones interessades hauran d’acudir a aquesta hora a les oficines per comprar les seves entrades.

Els Salats

Els Salats neixen l’any 2001, com una productora d’espectacles per a tots els públics. Durant aquests anys han produït espectacles de carrer, de clown, d’humor gestual, concerts familiars o els mundialment coneguts “Els Pastorets Rock”. El grup sempre ha apostat per fer temes de creació pròpia arrelats a la cultura catalana.

Els seus espectacles han viatjat per diferents lloc del món com: Brasil, Nova York, Corea, Suïssa, Portugal, Jordània, Jersey, Flandes, Dinamarca, Finlàndia, Bèlgica, Armènia, Irlanda i han estat guardonats amb diversos premis com al millor espectacle estranger de  l’“Ansan Street Festival” de Corea.

Actualment, treballen en diversos projectes de concerts familiars en diferents formats, adaptats a les mesures de seguretat en relació amb la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris