Torrelles de Foix farà un test d’antígen als membres de les meses després de les eleccions

10/02/2021 - 12:00h

Amb aquesta mesura es pretén reforçar les garanties sanitàries de tots aquells que hagin de prendre part activa en el desenvolupament de les eleccions

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha anunciat que realitzarà un test d’antígens per descartar possibles contagis de COVID-19 a tots els veïns i veïnes que participin com a membres de mesa de les Eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge 14 de febrer, així com a tot el personal i treballadors municipals que participin en l’organització de la jornada electoral. 

Amb aquesta mesura es pretén reforçar les garanties sanitàries de tots aquells que hagin de prendre part activa en el desenvolupament de les eleccions, així com als seus entorns familiars i grups bombolla. Per aquesta raó anima a totes aquelles persones que diumenge hagin de formar part d’una mesa, a que es posin en contacte amb l’Ajuntament.

Cal recordar que Salut realizarà aquests dies de manera preventiva un test d’antígens a tots els membres de les meses electorals, a través dels CAP i centres de salut.

El col·legi electoral de Torrelles de Foix estarà ubicat al Casal d’Avis. L’equipament adoptarà totes les mesures i protocols per tal de garantir les millors condicions sanitàries i de ventilació tant als membres de mesa com als electors.

També et pot interessar

Comentaris