JxCat es compromet a una connectivitat “total” del Penedès el 2022

Jordi Puigneró i Ester Vallès en un moment de la campanya de JxCat a Vilafranca
10/02/2021 - 16:10h

El conseller de polítiques digitals, Jordi Puigneró, ha assegurat aquest dimecres a Vilafranca que desplegaran la fibra òptica a tots els municipis

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat i número 7 a les llistes de JxCat, Jordi Puigneró, ha fet campanya aquest dimecres al migdia per Vilafranca juntament amb la candidata penedesenca Ester Vallès.

El conseller ha assegurat que Junts es compromet, si entra al Govern, a desplegar la fibra òptica per tots els municipis del Penedès i ha assegurat que en el proper pressupost que aprovin, si Junts és al Govern, hi posaran els recursos que facin falta per fer-ho possible. Puigneró ha comentat que a l’Alt Penedès queden 18 municipis per connectar amb fibra.

El conseller ha afirmat que aquest objectiu és immediat i que, per tant, a tot tardar ho volen dur a terme el 2022, no pas més endavant com proposen altres formacions. El conseller ha apuntat que Junts aposta per una “connectivitat total” i això vol dir, en paraules de Puigneró, “per terra, per aire i principalment de cobertura 5G. També volem posar infraestructura a l’espai, que permetrà que en zones orogràficament més complexes com masos apartats hi pugui arribar la connectivitat mitjançant un sistema que no sigui la fibra òptica”.

Puigneró afegeix que cal apostar per la “producció d’energia verda i neta, aprofitant l’energia solar per passar de ser només consumidors a ser una societat de productors i consumidors d’energia verda”.

Per altra banda divendres al vespre, també en el marc de la campanya, va visitar Vilafranca l’advocat i diputat al Congrés de JxCat Jaume Alonso-Cuevillas, que va ser en una parada del partit ubicada davant de la Capella de Sant Joan, on també hi havia el Jordi Magrià ‘Bicman’. Els van acompanyar les tres candidates penedesenques, Ester Vallès, Maribel Cunillera i Pilar Milà que van fer una xerrada per internet on van parlar de temes jurídics i de com es podia implementar la república catalana.

Albert Batet a Calafell
Finalment en aquests últims dies de campanya el cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, va ser fa uns dies a Calafell, on va afirmar que “l’únic vot útil perquè no guanyi el PSC i Salvador Illa és Junts per Catalunya i Laura Borràs”.

“D’això van aquestes eleccions del 14 de febrer: avançar o retrocedir, de triar entre Laura Borràs o Salvador Illa”, va avisar Batet a Calafell, que també va argumentar que “el PSC proposa un fals canvi”.

Així mateix, va posar en valor la transversalitat de la llista. “Som gent que ve de Convergència, d’Unió, d’ERC, del PSC, de Demòcrates, de la societat civil. Ens uneix la determinació de defensar el país i la democràcia, però també ens uneix un tarannà: no rendir-nos i persistir. Igual que ho estan fent, en plena crisi econòmica, els comerciants, els autònoms, els empresaris, els treballadors o també la gent que està patint la covid-19”, va cloure.

També et pot interessar

Comentaris