El Nieró de Llorenç del Penedès obre una aula per donar resposta educativa a nadons de 4 a 12 mesos

03/02/2021 - 15:24h

La Llar d’infants municipal disposa de matrícula oberta que permet apuntar el nadó fins i tot un cop iniciat el curs.

Des del passat mes de gener, la Llar d’Infants Municipal “El Nieró” de Llorenç, compta amb una nova aula per donar resposta educativa als nadons de 4 mesos fins a 12. Des de la Llar, es convida a tots els pares i mares interessats a posar-se en contacte amb la direcció del centre per concertar una visita. 

La Llar d’Infants El Nieró acull infants de 4 mesos a 3 anys en 3 aules i té com a objectiu afavorir en els nens i nenes el seu creixement, el desenvolupament de la seva autonomia, la formació del pensament, l’estabilitat emocional i l’aprenentatge de la relació personal. El centre compta amb un equip educatiu qualificat que està format per professionals especialitzats en educació, amb la funció de vetllar per les necessitats educatives i afectives dels nens i nenes, i orientar a les famílies en el camí de l’elaboració d’unes pautes pel correcte desenvolupament dels seus fills, creant un ambient envoltat d’harmonia, afectivitat i autonomia.

El Nieró és una Llar d’Infants de referència, basant la tasca educativa en l’experiència, la professionalitat, l’eficiència, la comunicació i la integració dels infants, de les seves famílies i del personal qualificat que hi treballa. 

Si teniu infants de 4 mesos a 3 anys i hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb la direcció del centre a través del mail: e3012654@xtec.cat, per telèfon: 977 678 467 o trucant a l’Ajuntament al 977 677 106.

També et pot interessar

Comentaris