Joan Tardà presenta aquest dimarts a Vilafranca el seu darrer llibre

02/02/2021 - 09:40h

L’acte es farà al local dels Falcons i es retransmetrà en directe pel canal de youtube d’ERC Vilafranca

Aquest dimarts, l’històric dirigent d’ERC Joan Tardà, serà a Vilafranca del Penedès per presentar el seu darrer llibre ‘En defensa pròpia’, en una conversa amb Montse Espinosa, candidata d’ERC al Parlament.

Serà a les 19h al local dels Falcons i també es retransmetrà en directe al canal You Tube d’ERC Vilafranca https://www.youtube.com/channel/UCr2lhU880O3t-0wDKbGobPw

En l’actual clima de desconcert polític, Joan Tardà defensa la perseverança d’un independentisme obert a la societat. La fita històrica del Primer d’Octubre ha estat metabolitzada com el principi de tot per bona part de l’independentisme i amb frustració i agror per una altra part. D’aquesta segona reacció n’ha sorgit un independentisme —sovint de matriu conservadora— profundament crispat que, lluny d’apostar per seguir sumant i assumir la realitat per canviar-la, ha decidit instal·lar-se en un miratge i descarregar la seva frustració damunt del mateix moviment sobiranista.

Joan Tardà és una de les persones que ha viscut amb més virulència aquest canvi de paradigma. En aquest llibre, en què parla clar i català, n’explica les causes i aposta decididament per reprendre el camí per guanyar i culminar el referèndum de l’1 d’Octubre.

“Apostar en tots els àmbits de negociació, preveure i anticipar tots els escenaris; aquest és l’equilibri que donarà solidesa a la nostra aposta”. (Del pròleg d’Arnaldo Otegi.)

 “Tardà és un exponent de la Catalunya republicana i de l’independentisme al Baix Llobregat, i la síntesi de tot el que ha representat ERC des de la seva gènesi”. (De l’epíleg de Sergi Sol.)

També et pot interessar

Comentaris