Salut intervé la Residència Hospital Sant Antoni Abat de l’Arboç

Imatge d’arxiu de quan els fectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) de l’Exèrcit espanyolva anar a desinfectar la residència geriàtrica de l’Arboç. (Fotografia: Ajuntament de l’Arboç)
29/01/2021 - 11:34h

El passat 11 de gener s’hi va declarar un brot i actualment a la residència hi ha 15 residents positius, 1 treballador positiu i 7 contactes estrets

La Fundació Vilaniu per a l’atenció a la dependència assumeix des d’avui 29 de gener la direcció i la gestió del centre i aportarà les dotacions de personal necessàries.

La direcció general d l’Autonomia Personal i Discapacitat ha signat la resolució per la qual es declara la intervenció en el centre Residència Hospital Sant Antoni Abat de l’Arboç a partir d’avui divendres, 29 de gener.

Al centre Residència Hospital Sant Antoni Abat de l’Arboç va declarar-se un brot el passat 11 de gener. Actualment a la residència hi ha 15 residents positius, 1 treballador positiu i 7 contactes estrets. Actualment, el centre compta amb 45 places de les quals n’hi ha 38 d’ocupades i amb 23 treballadors.

La Fundació Vilaniu per a l’atenció a la dependència assumirà, provisionalment, la direcció i gestió del centre i aportarà les dotacions de personal que siguin necessàries. El personal actual del centre residencial quedarà sola la direcció de de l’entitat que assumeix la direcció

També et pot interessar

Comentaris