El PasBus del Vendrell amplia el nombre de parades

El regidor de Transport del Vendrell, Rubén Gràcia. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
27/01/2021 - 15:25h

L’Ajuntament remarca l’èxit d’acceptació que ha tingut la implantació del servei de bus flexible

El bon funcionament del PasBus, el nou sistema de bus flexible del Vendrell que es va posar en marxa al Vendrell el 15 de novembre passat, ha motivat que el que va començar com una prova pilot camini cap a una implantació definitiva i, a més, ampliï les seves parades.

PUBLICITAT

El regidor de Transport de l’Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia, ha explicat aquest dimecres que a partir del proper 15 de febrer s’incorporaran al servei de bus a la demanda noves parades.

En concret, s’ubicaran a la urbanització de Mas Astó, a la urbanització de Mas Borràs, al nucli de Sant Vicenç de Calders i també als polígons industrials de Les Mates i de La Cometa.

En aquest sentit, el mateix regidor ha explicat que s’ha observat que una de les principals motivacions dels usuaris a l’hora de sol·licitar el bus a la demanda és la de caràcter laboral.

Segons Rubén Gràcia, en l’últim mes s’ha registrat un augment considerable d’usuaris del PasBus respecte les primeres setmanes de funcionament, quan la mitjana era de 22 usuaris. En el darrer mes, aquesta xifra s’ha doblat i fins i tot hi ha hagut dies amb una cinquantena de demandes.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, explica Rubén Gràcia, “tot i que necessitem un període més llarg per confirmar la tendència, de moment veiem que els números ens acompanyen perquè aquest servei continuï”. I, segons conclou Gràcia, “no tan sols per l’alt nombre d’usuaris, sinó també per la important reducció dels quilòmetres recorreguts pels vehicles i les hores en circulació dels mateixos que indiquen que el servei és notablement més eficient i sostenible”.

També et pot interessar

Comentaris