Denunciat un bar de Vilafranca i deu clients per incomplir les mesures anti coronavirus

Imatge d’arxiu d’una detenció a càrrec dels Mossos d’Esquadra.
19/01/2021 - 17:48h

Hi va haver un detingut pels delictes de resistència, desobediència i atemptat a agents de l’autoritat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca del Penedès i de la Policia Local del mateixmunicipi van detenir dissabte un home de 26 anys i veí de Vilafranca com a presumpte autor dels delictes de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents van tenir coneixement que hi havia una vintena de persones consumint begudes alcohòliques a la via pública, a la porta d’un bar de Vilafranca del Penedès, sense  respectar la distància de seguretat i sense mascareta.

Cal esmentar que una dotació de Policia Local de Vilafranca que s’havia apropat al lloc per tal de comprovar aquesta circumstància havia estat rebuda d’una forma hostil i havia estat escridassada per les persones allà congregades.

Davant la situació, es va realitzar un dispositiu policial conjunt i de forma coordinada es van identificar la vintena de persones allà presents per l’incompliment de les mesures sanitàries per la Covid-19.

Mentre s’estaven realitzant les identificacions, una persona que estava a prop del lloc va començar a entorpir l’actuació dels agents i va fer cas omís de les seves indicacions, arribant a espitjar violentament a dos dels agents, motiu pel qual va quedar detingut com a presumpte autor  dels delictes de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat.

Com a resultat del dispositiu, es va denunciar 10 persones, principalment, per incomplir l’obligació de l’ús de la mascareta, per fumar a la via pública sense respectar una distància interpersonal d’almenys dos metres i incomplir les limitacions de número de persones assistents a trobades tant en l’àmbit privat com el públic.

Paral·lelament, es va denunciar  administrativament el responsable de l’establiment de restauració per incomplir els límits d’aforament establerts en espais tancats o a l’aire lliure, per a les diferents tipologies d’establiments i activitats.

L’arrestat va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta a l’espera que el citi el jutge.

També et pot interessar

Comentaris