Comença la vacunació del personal sanitari al Baix Penedès

La primera vacunació contra la Covid-19 a l’Hospital del Vendrell (Foto: Xarxa Santa Tecla)
Avatar
13/01/2021 - 20:42h

La infermera Vanesa Rovira ha estat la primera professional vacunada contra la Covid-19 a l’Hospital del Vendrell

Aquest dimecres al matí ha començat la vacunació contra la Covid-19 entre els professionals sanitaris de la Xarxa de Santa Tecla de Tarragona. La vacunació s’ha iniciat de manera simultània a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona, l’Hospital del Vendrell i al Complex Santa Tecla Llevant de Tarragona.


La primera persona vacunada a l’Hospital del Vendrell ha estat la infermera Vanesa Rovira, que treballa al departament d’Urgències del centre sanitari de referència a la comarca del Baix Penedès.

En els pròxims dies i setmanes es procedirà a vacunar tot el personal de la Xarxa de Santa Tecla que ho desitgi dels tres centres, així com també als professionals que ho vulguin de tots els serveis d’atenció primària desplegats per la Xarxa de Santa Tecla a la zona del Tarragonès Nord i al Baix Penedès.

L’objectiu de l’organització sanitària és arribar al màxim percentatge de vacunació entre el seu personal. En total, la Xarxa de Santa Tecla podria arribar a vacunar fins a 3.000 professionals a les comarques tarragonines incloent-hi personal de l’àmbit sanitari, sociosanitari, social i de suport.

També et pot interessar

Comentaris