Mor el conductor d’un turisme en una col·lisió frontal a l’N-340 a Castellet i la Gornal

29/12/2020 - 11:48h

L’accident s’ha produït a les cinc de la matinada i la víctima era veí del Vendrell i tenia 55 anys

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera N-340 a Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 05.03 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han topat frontalment i com ha conseqüència de la col·lisió ha mort el conductor d’un dels vehicles, J.A. R. J, de 55 anys d’edat i veí del Vendrell. La conductora de l’altre cotxe ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Santa Tecla de Tarragona.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet extracció del dos conductors i neteja de calçada, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en tots dos sentits de la marxa fins a dos quarts de vuit del matí, quan s’ha pogut obrir un carril i habilitar pas alternatiu. A les 8.30 h la via ha quedat totalment oberta. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat

També et pot interessar

Comentaris