El cor Itzi enregistra un vídeo per desitjar un bon any

Avatar
28/12/2020 - 18:20h

El cor de noies va néixer a Llorenç del Penedès l’any 2015

El Cor Itzi, un cor de noies que va néixer a Llorenç del Penedès l’any 2015, format per cantaires del mateix poble i d’arreu, ha fet un vídeo per desitjar un bon any 2021.

PUBLICITAT

Cada cantaire, des de la intimitat del confinament, va gravar-se cantant Let i Shine, una espiritual negra arrenjada per Ala-Póllänen i Jaume Sonet Ventosa i que es pot escoltar al canal del cor de youtube. Dirigit per Roser Esteban i Jaume Sonet, el cor ha rememorat el seu primer concert d’ara fa 5 anys.

PUBLICITAT

Després d’una petita representació a l’Església de Llorenç, al desembre del 2014, on el cor va cantar una cançó dins de l’acte de Nadal del Centre, el cor de noies va seguir els assajos amb molta il·lusió i va culminar el curs amb un concert que va omplir la sala de la Casa de Cultura de gom a gom. Al llarg d’aquests cinc anys l’Itzi ha pogut cantar en llocs com al Kursaal de Manresa amb el projecte Dones, juntament amb el cor de Teies de Santpedor, al Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú, a l’Auditori Pau Casals o a la Vil·la Casals, entre d’altres llocs. A causa de la pandèmia i com la majoria de cors el cor Itzi ha hagut d’ajornar els assajos.

També et pot interessar

Comentaris