Enxampat a 250 km/h per l’autopista C-32

Avatar
22/12/2020 - 13:24h

La Guàrdia Civil investiga un calafellenc de 25 anys per un delicte relacionat amb la seguretat viària

Efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona estan investigant a un home de 25 anys veí de Calafell com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, atès que va ser enxampat conduint un turisme de la seva propietat superant àmpliament els límits de velocitat establerts en la via per la qual circulava.

PUBLICITAT

A finals del mes de novembre, segons ha informat aquest dimarts, a través de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, agents de Tarragona van tenir coneixement de l’existència d’un arxiu de vídeo pujat a la xarxa social “Tik Tok” en la qual es podia observar la circulació d’un vehicle a 250 km/h i un cartell on es llegia Tarragona, desconeixent la ubicació exacta.

Després de tenir coneixement d’aquest fet, es va iniciar una investigació que tenia com a objectiu comprovar la veracitat de la informació de la xarxa social i en cas de ser real, la identificació de l’conductor i la seva posada a disposició judicial.

Així, després de diferents investigacions i confrontacions de dades, es va poder esbrinar que el vídeo pujat a l’aplicació era real i que l’enregistrament s’hauria realitzat entre els quilòmetres 28 i 29 de l’autopista C-32, sentit Tarragona.

PUBLICITAT

Durant la gravació, el vehicle va circular a una velocitat que doblava àmpliament el límit reglamentari establert a la via (120 km/h). La Guàrdia Civil ja va prendre declaració al xofer en qualitat de investigat, per la suposada comissió d’un delicte contra la seguretat viària.

Ha estat posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.

També et pot interessar

Comentaris