Un Nadal atípic

18/12/2020 - 17:20h

L’edició en paper del 3d8 dedica 24 pàgines a les activitats nadalenques que tindran lloc aquests dies a casa nostra

L’any 2020 tots el recordarem sempre com aquell any totalment atípic. L’arribada d’una pandèmia mundial del tot impensable al segle XXI va fer que a l’abril Sant Jordi ja no es pogués celebrar i a l’estiu les festes majors fossin residuals a la majoria de poblacions, i ara ens arriben les festes de Nadal, que amb les dades sanitàries que s’estan registrant aquesta setmana tot apunta que hauran de ser unes festes amb moltes restriccions. Però no per això l’equip del 3d8 ha renunciat a oferir-vos, en l’edició en paper, 24 pàgines, dedicades al monogràfic nadalenc d’aquest any tan atípic perquè pugueu gaudir d’una bona lectura.

Aquest setmanari va fer la setmana passada una crida perquè, qui ho volgués, ens enviés una foto del pessebre de casa seva. La resposta són els prop de 40 pessebres de 40 llars penedesenques que ens han obert les seves portes per mostrar-los. Pessebres realitzats pels més petits de la casa i per persones grans, passant pels més tradicionals fins arribar als més originals. Tots han tingut cabuda en aquest especial de Nadal.

D’altra banda, en l’àmbit del pessebrisme també ens fem ressò en aquesta edició de l’espectacular pessebre que ha elaborat Jordi Álvarez i que es pot veure a Cal Figarot de Vilafranca. Álvarez en parla a l’entrevista de la pàgina 2.

D’altra banda, informem que el Grup Pessebrista del Vendrell ha readaptat la seva tradicional exposició a la Sala La Fusteria i que en aquesta ocasió només s’hi pot veure una sola obra. Això sí, és de grans dimensions i es pot visitar diàriament totes les tardes, de 18 a 20h, a més dels matins dels caps de setmana i festius, d’11.30 a 13.30h. I també sobre el Vendrell, parlem un any més de l’obra d’art que ha fet l’exfuster Jaume Nin Clavetaire per coŀlocar aquest diumenge en una de les muntanyes de la zona.

Finalment, val a dir que en aquestes pàgines monogràfiques sobre el Nadal atípic del 2020 parlem de diversos productes de km 0 que poden ser una molt bona proposta per regalar i del fet que els ajuntaments del Penedès s’han hagut d’adaptar a les mesures sanitàries que marca el Procicat. Tanmateix, han organitzat diferents actes per a aquests dies festius que s’acosten i dels quals us oferim també una petita mostra a les següents pàgines.

També et pot interessar

Comentaris