Noves instaŀlacions d’aventura a la casa de colònies de Penyafort

Avatar
02/12/2020 - 19:00h

Es tracta de dos circuits acrobàtics, tirolines i rocòdrom juntament amb altres activitats a l’aire lliure instal·lades al prat de la Riera

La casa de colònies Penyafort ha establert un conveni de col·laboració amb l’empresa d’esports al medi natural Esportec Outdood Sport per tal d’oferir activitats d’aventura als espais de la casa de colònies. Concretament, es tracta de dos circuits acrobàtics, tirolines i rocòdrom, juntament amb altres activitats a l’aire lliure, que s’oferiran a tots els grups que s’allotgin a la casa de colònies i que desitgin contractar-los, afegint-se així als serveis d’allotjament, manutenció, activitats, etc.

PUBLICITAT

Les instaŀlacions, que s’han muntat en els darrers mesos, estan ubicades al prat de la Riera, a la part inferior dels espais exteriors de Penyafort. Esportec és una empresa de serveis esportius especialitzada en activitats d’aventura en el medi natural que gestiona instaŀlacions en diversos indrets de Catalunya, amb tècnics experts i amb totes les titulacions necessàries. Amb aquesta nova proposta, la casa de colònies es renova de cara a la nova temporada del 2021, ampliant l’oferta lúdica i educativa especialment per a grups escolars i també per a grups d’esplai, famílies, etc.

PUBLICITAT

En els propers mesos, Penyafort també afrontarà unes obres de remodelació per millorar les instaŀlacions interiors de la casa.

També et pot interessar

Comentaris