Una trentena de persones de Vilafranca acompanyen en Joan BonaNit a Lledoners

Avatar
01/12/2020 - 12:00h

L’acte s’emmarcava dins de la campanya ‘Un poble, un dia, una presó’ a través de la qual en Joan BonaNit saluda als presos polítics

Dijous passat 26 de novembre, una trentena de persones va respondre a la crida de l’ANC de Vilafranca i, amb els seus cotxes, es van desplaçar fins a Lledoners per acompanyar en Joan BonaNit a saludar als presos polítics que són encara tancats per decisió judicial, vulnerant-ne el dret al tercer grau.

PUBLICITAT

Allà, a més a més de poder saludar a la distància als represaliats, els presents van poder escoltar com, des de dins del centre penitenciari, els propis presos els agraïen l’escalf i el suport, emocionant a més d’un dels assistents i evidenciant fins a quin punt aquestes accions els reconforten. Tal i com el mateix Joan BonaNit també va comentar amb els membres de la territorial de Vilafranca que s’hi van desplaçar.

Recordar que aquesta acció s’emmarca dins la campanya ‘Un poble, un dia, una presó’ sorgida del poble de Gelida amb l’objectiu d’omplir cada dia del calendari amb pobles i ciutats desplaçant-se al Centre Penitenciari Lledoners a dir BonaNit als presos polítics. http://joanbonanit.cat/unpobleundiaunapreso/

PUBLICITAT

Des de la territorial vilafranquina de l’Assemblea es plantegen mantenir la convocatòria un cop al mes com ja venen fent altres poblacions i esperen comptar amb el suport de totes aquelles persones que volen demostrar als presos que no els obliden i que la repressió no podrà amb el moviment independentista.

També et pot interessar

Comentaris