L’Arboç suspèn oficialment la Fira de Santa Llúcia

30/11/2020 - 18:00h

S’havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre però l’Ajuntament ho fa en cumpliment de les mesures sanitàries

La 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, també coneguda com la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya ha estat oficialment suspesa. Així ho ha fet públic l’Ajuntament avui en compliment de les restriccions sanitàries actuals i no podent garantir la seguretat del públic assistent en cas d’aglomeracions. La Fira de Santa Llúcia s’havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

La Fira de Santa llúcia ha congregat cada any milers de persones a l’Arboç en un ambient pre nadalenc que donava el tret de sortida al Nadal a la nostra vila. A més, gairebé un miler de puntaires també hi prenien part anualment en una plantada i exhibició d’aquest art que se celebrava des de feia més de 25 anys. I des de fa 10 anys, també es duia a terme el Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Malgrat la suspensió de l’edició d’enguany, la continuïtat de la fira i el concurs de punta al coixí no perilla.

La darrera vegada que es va suspendre la Fira de Santa Llúcia va ser durant la Guerra Civil i des d’aleshores, s’havia celebrat incondicionalment malgrat tenir èpoques d’alts i baixos .

Des del Consistori ja s’està treballant per poder tornar a celebrar l’edició de 2021 amb més força que mai.

També et pot interessar

Comentaris