L’Ajuntament de l’Arboç obre un nou plaç per a la sol·licitud de subvencions

19/11/2020 - 17:00h

Seran de fins a 500 € i estan destinats al pagament de taxes de comerços i serveis de proximitat

L’Ajuntament de l’Arboç ha obert de nou el termini per als comerços al detall i serveis de proximitat que no es van presentar durant el primer termini, per optar a les 3 línies de subvencions de fins a 500€. En aquesta ocasió, l’Ajuntament, conscients de les circumstàncies especials que a dia d’avui tenen paralitzat a gran part del teixit productiu, assistencial i de serveis del municipi, ha simplificat el procés per demanar aquesta ajuda per facilitar que més comerços i serveis s’hi adhereixin.

El Consistori vol ajudar aquests comerços que s’han vist obligats a tancar i haver de fer front igualment a les obligacions tributàries relacionades amb l’activitat. 

Per això es van establir 3 línies de subvencions a la despesa tributària municipal:

-Línia 1: Primer semestre de la taxa de recollida d’escombraries de l’activitat

-Línia 2: Primer i segon trimestre de la taxa d’ocupació de la via pública amb parades del mercat setmanal

-Línia 3: La taxa d’ocupació de la via pública amb taules, cadires i tarimes des del mes de març fins al mes de setembre de l’any 2020.

Aquesta subvenció va ser aprovada per unanimitat per tots els grups municipals ascendirà a un màxim de 500€ per comerç o servei. Recordem que per poder accedir-hi cal ser autònom, microempresa o empresa fins a 15 treballadors amb l’establiment físic a l’Arboç, estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i davant la Seguretat Social i és necessari haver suspès l’activitat econòmica com a mesura derivada de l’aplicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l’estat d’alarma o que hagin tingut una reducció del 75% de la seva facturació i que hagin registrat pèrdues econòmiques com a conseqüència dels efectes del Covid-19.

Els barems es poden consultar al següent enllaç: https://arbocenc.eadministracio.cat/?x=bcEOLc9AUe-tlXoKTUzNqAaN8NYvIbBvCVC6hQxJhZuUdcAXRbbXiW2gKzEIAi3aPO6LKMkMSaiblHsYcutJxTnTEEu0xY0NHbSYS73DHAvwc6j7nLX0uw

També et pot interessar

Comentaris