Trànsit reactiva la campanya ‘Quan condueixis aparca el mòbil’

10/11/2020 - 11:01h

Es tracta d’una iniciativa del Servei Català de Trànsit per conscienciar de la necessitat de no distreure’s al volant

Fer una trucada, respondre un missatge, llegir un correu electrònic o fer un ‘m’agrada’ a les xarxes socials des del mòbil són accions quotidianes que, si es fan mentre conduïm, es converteixen en un risc real de patir un accident.

Les distraccions estan presents en un de cada quatre accidents de trànsit amb víctimes i manipular el mòbil n’és la primera causa.

És en aquest sentit que el Servei Català de Trànsit (SCT) torna a difondre la  campanya de conscienciació ‘Quan condueixis, aparca el mòbil’,  amb l’objectiu de reduir el nombre d’accidents i el de víctimes mortals i ferides com a conseqüència de l’ús del mòbil en la conducció.

Aquesta acció divulgativa relaciona elements propis del mòbil que sovint trobem imprescindibles (el carregador, la funda, la bateria,…) amb les conseqüències que pot provocar l’ús d’aquest quan estem conduint.

La campanya consta de tres espots de 40”, 30’’ i 20’’ que s’emetran a televisió  i de tres falques de 20” a les principals emissores de ràdio. Alhora, se’n farà difusió també a les  xarxes socials, amb l’etiqueta #AparcaelMòbil.

L’estratègia comunicativa d’aquesta campanya reforça la idea que potser no podem viure sense el mòbil, però el cert és que, si el fem servir mentre conduïm, podem perdre la vida.

També et pot interessar

Comentaris