L’Arboç congela totes les taxes i impostos pel 2021

06/11/2020 - 10:04h

S’aplicaran rebaixes d’algunes taxes per a empreses i autònoms afectats per la crisi de la Covid i s’amplia l’accés a bonificacions per a famílies monoparentals o nombroses

L’Ajuntament de l’Arboç va aprovar en el darrer Ple Municipal les ordenances fiscals per a l’any 2021 que preveu la congelació de totes les taxes i impostos. A més, estudia diverses mesures de xoc per ajudar als sectors més afectats com les famílies monoparentals i/o nombroses, o la creació de noves campanyes per revitalitzar el comerç local. Per als mateixos comerços, l’Ajuntament estudia la rebaixa o exempció d’algunes taxes i properament n’informarà. I pels autònoms es crearà una ajuda similar a la de pagament de rebuts.

Beneficis fiscals i mesures de suport que se sumen a altres ajuts ja impulsats per l’Ajuntament, com la subvenció de taxes de l’any 2020, l’ajut pel pagament de rebuts per autònoms del municipi o l’ampliació gratuïta de terrasses. 

L’Alcalde Joan Sans va voler destacar que “en aquests moments de greu afectació social i econòmica del conjunt de la societat i especialment de les famílies, des de l’Ajuntament entenem que hem de ser part de la solució i no posar més entrebancs apujant impostos”.

Amb aquest any, ja van 8 anys sense cap increment d’impostos ni taxes. Des de l’Ajuntament es valora aquest esforç municipal per ajudar a les famílies i empreses en aquests moments. Les ordenances fiscals pel 2021 es van aprovar amb els vots favorables del Grup Municipal Socialista, les abstencions de la CUP i el CLAM i el vot en contra de JxA.

També et pot interessar

Comentaris