La Generalitat tanca el CAP de Cunit per les tardes

28/10/2020 - 18:12h

PSC, Impulsem Cunit i En Comú Podem critiquen la decisió, que comporta derivar els usuaris a Cubelles

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha anunciat el tancament temporal, des d’aquest dimecres, 28 d’octubre, del torn de tarda del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Cunit, deixant el municipi sense atenció sanitària durant les tardes, i derivant als usuaris cap al CAP de Cubelles.

Des de les formacions polítiques del PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit s’ha volgut lamentar aquesta decisió. “Aquest tancament no arriba en el millor moment; per un cantó amb el repunt dels contagis del COVID19, la famosa segona onada, que està afectant al nostre municipi”, diuen. “Però també perquè estem en plena campanya de vacunacions de la grip comuna, provocant unes externalitats negatives als nostres conciutadans”, afegeixen els tres grups polítics.

Per tot això, els mateixos partits al consistori cunitenc demanen al Departament de Salut, i en especial a la consellera Alba Vergés, que faci totes les gestions necessàries per tal de recuperar el servei el més aviat possible.

“Volem que el nostre municipi tingui serveis i atenció sanitària per les tardes, i creiem que és injust el tancament del servei que es va anunciar ahir dimarts”, asseguren també en un comunicat conjunt.

Els tres grups polítics també remarquen que treballaran plegats perquè es restableixi el més aviat possible el servei de CAP i afegeixen que faran “totes les gestions polítiques necessàries per revertir la situació. No podem tenir el nostre municipi amb servei sanitari només un terç de la jornada. Volem serveis de qualitat a Cunit”.

L’horari del CAP cunitenc a partir d’aquest dimecres i fins a nou avís serà de 8 a 15 hores. De 15 a 20 hores les visites urgents seran ateses al CAP Cubelles.

També et pot interessar

Comentaris