Diversos operatius policials a les dues capitals penedesenques

Efectius de la Policia Nacional espanyola al barri de la Muntanyeta del Vendrell. (Foto: Tarragonadigital)
28/10/2020 - 11:59h

La Guàrdia Civil realitza una investigació a Vilafranca i la Policia Nacional, una altra al Vendrell

Aquest dimecres al matí s’han muntat dos operatius policials a les dues capitals de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, Vilafranca i el Vendrell.

D’una banda, la Guàrdia Civil està duent a terme algun registre a Vilafranca del Penedès, concretament a la zona propera a l’estació de trens, en el marc de l’operatiu ordenat pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona suposadament contra empresaris vinculats al procés sobiranista de Catalunya i que inclou una trentena d’entrades i escorcolls domiciliaris arreu del país.

No hi ha informació més enllà que es tractaria d’un operatiu contra els delictes de blanqueig de capitals, malversació de fons i prevaricació.

Tampoc ha trascendit si hi ha cap detingut a la capital penedesenca.

Operatiu al Vendrell

D’altra banda, des de primera hora del matí s’ha muntat un altre operatiu policial al Vendrell. En aquest cas, es tractava de diversos escorcolls domiciliaris a càrrec d’efectius de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) de la Policia Nacional i que, suposadament, estan vinculats amb la delinqüència sobre el tràfic de drogues.

En una actuació dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida, els agents del Cos Nacional de Policia de l’Estat han fet actuacions al barri del Tancat, al de la Muntanyeta i al centre històric del Vendrell, concretament al carrer Grallers.

L’operatiu s’ha muntat sota secret de sumari.

També et pot interessar

Comentaris