Important operatiu contra el cultiu de marihuana a Calafell

Avatar
22/10/2020 - 19:28h

La Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil del Vendrell han confiscat 259 plantes en un habitatge de Segur de Dalt

La Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Calafell han desmantellat una plantació tipus ‘indoor’ amb 259 plantes de marihuana a l’interior d’un habitatge adosat situat a la urbanització Segur de Dalt del municipi de Calafell.

La persona que hi vivia ha estat declarada com a investigada en l’operatiu policial.

PUBLICITAT

La investigació va començar durant el mes de febrer d’aquest any 2020, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l’existència d’un habitatge on semblava que s’hi podria estar cultivant marihuana.

Al mateix temps, la Policia Local de Calafell, arran de queixes veïnals relacionades amb la protecció i el benestar dels animals, també va tenir sospites que en algun habitatge de la zona s’hagués establert una plantació cannàbica.

Després de tenir coneixement d’aquesta informació, la Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil del Vendrell van establir diversos dispositius a l’objecte de verificar aquesta informació. Aquests dispositius van resultar positius després de localitzar un habitatge on s’apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com a la zona del garatge hi havia elements relacionat amb el cultiu intensiu d’aquesta droga.

PUBLICITAT

Per aquest motiu es va identificar a la persona que residia a l’habitatge, la qual després de ser informada dels indicis obtinguts, va col·laborar de forma voluntària amb els agents, facilitant l’accés al garatge de l’habitatge on es trobava el cultiu.

A l’interior s’hi van localitzar 259 plantes de marihuana en fase adulta, amb un pes global de 31 quilos, així com material emprat per al seu cultiu.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració com investigada de la persona que residia a l’habitatge, per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu de substàncies estupefaents).

Després de prestar declaració en dependències policials, va ser posada en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris