Cinc detinguts a l’AP-7 a Banyeres per robar la mercaderia d’un camió

20/10/2020 - 19:29h

Van tallar la lona del vehicle semiremolc per emportar-se part de la càrrega que transportava

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries del Vendrell i Tarragona, juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona, van detenir divendres al municipi de Banyeres del Penedès cinc homes d’entre 24 i 46 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de quatre de la matinada a l’autopista AP-7 en sentit Barcelona, quan els Mossos van tenir coneixement que uns desconeguts havien robat la mercaderia d’un camió estacionat en una àrea de servei.

Diversos vehicles policials van iniciar la recerca d’un turisme i una furgoneta on els lladres van carregar-hi diverses caixes sostretes de l’interior del semiremolc del camió. 

Una estona després, els agents van poder interceptar el turisme amb cinc ocupants en el seu interior a l’altura del quilòmetre 213,5 de la mateixa autopista, a Banyeres del Penedès.

Tots ells, amb nombrosos antecedents, van acabar detinguts després d’intentar escapolir-se de les patrulles que els perseguien.

D’altra banda, policies de les Regions Policials Metropolitana Sud i Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra es van afegir a la recerca del segon vehicle fugit ocupat per dos homes als quals van localitzar quan accedien a Badalona.

En adonar-se’n, els dos desconeguts van abandonar la furgoneta amb les claus posades al carrer Alfons XII. En el seu interior es van poder recuperar quatre caixes de roba que havien sostret del camió estacionat a l’àrea de servei quan el seu conductor estava descansant.

Així mateix, durant l’escorcoll del turisme on viatjaven els cinc detinguts, es van trobar quatre garrafes, quatre mànegues i un embut, objectes que utilitzaven per sostraure també combustible dels camions aturats a les àrees de servei.

Tots ells van quedar en llibertat amb càrrecs el passat diumenge després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris