Recomanacions arran de la festivitat de Tots Sants

Avatar
20/10/2020 - 15:38h

L’Ajuntament de Vilafranca recomana esglaonar al llarg de tota la setmana que ve les visites al cementiri

Arran de la festivitat de Tots Sants amb les tradicionals visites als cementiris, l’Ajuntament de Vilafranca té previst reforçar la senyalització dins el recinte del cementiri municipal sobre la normativa COVID. En aquest sentit serà obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del cementiri, a l’entrada del recinte hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i caldrà mantenir la distància de seguretat amb els altres visitants.

PUBLICITAT

Malgrat que des de l’Ajuntament no s’estima necessari obtenir cita prèvia per accedir al cementiri, es recomana que s’evitin les aglomeracions i que les visites al cementiri es facin de manera esglaonada al llarg de tota la setmana vinent i fins a l’1 de novembre. L’horari del cementiri durant la setmana del 26 d’octubre a l’1 de novembre serà cada dia de les 9 a les 18h, de forma ininterrompuda.

Com és tradicional els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, hi hauran instal·lades parades de venda de flors i elements florals ornamentals a la plaça del Pedró, situada prop del cementiri.

PUBLICITAT

També s’informa que la missa de pregària del dia dels difunts (2 de novembre), enguany no se celebrarà a la capella del cementiri. Aquest dia se’n faran dues: a l’església de la Trinitat a les 8.15h, i a la Basílica de Santa Maria, a les 20h.

També et pot interessar

Comentaris