El Festival MUSiCVEU lliura 3.370,30 € solidaris a l’associació AMPERT

A la dreta, Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, i, al seu costat, Joan Ríos, president de l’Associació AMPERT
Avatar
30/09/2020 - 16:00h

AMPERT “Mai no caminaràs sol” invertirà la dotació rebuda a la millora de qualitat del malalt oncològic, afavorint l’ampli servei de transport que els proporciona

El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària que enguany va destinada a Ampert “Mai no caminaràs sol” i que ha estat de 3.370,30 euros.
L’acte es va celebrar al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i entitat organitzadora del Festival, va fer entrega del xec econòmic al  Joan Ríos, President de l’Associació Ampert.

PUBLICITAT

AMPERT és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia.
L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal, ja que dona cobertura als habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès i ofereix un servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès.

El MUSiCVEU finalitza la seva sisena edició

Enguany la programació de la  VI edició del Festival MUSiCVEU,  s’ha vist alterada per la pandèmia de la COVID-19 que durant l’estat d’alarma va haver de posposar la programació prevista durant els mesos de març, abril i maig.

Però lluny d’aturar la seva programació, el Festival MUSiCVEU no ha volgut renunciar a ser un dels principals motors de les arts escèniques a la Vegueria Penedès i per això, el passat 23 d’agost va aixecar novament el teló amb el concert de l’Andrea Motis amb totes les entrades exhaurides, un concert que va tenir lloc als  jardins del Mirador de les Caves (Subirats), sent un dels pocs festivals d’estiu que s’han celebrat enguany al Penedès.

PUBLICITAT

El calendari del MUSiCVEU s’ha allargat fins a finalitzar la programació prevista  i els dos darrers concerts s’han celebrat a l’auditori Fòrum Berger Balaguer, reduint l’aforament i extremant totes les mesures de seguretat que han estat dictades pel govern.

Tot i les dificultats del moment, les dades demostren que el MUSiCVEU  Festival ha aconseguit tirar endavant amb èxit, ja que gairebé dues mil persones han assistit als concerts programats per aquesta sisena edició i son varis els concerts que han esgotat les entrades.

També et pot interessar

Comentaris