El PP de Vilafranca presenta al·legacions sobre l’Ordenança Municipal

Roda premsa Ordenança Municipal
Avatar
08/09/2020 - 11:26h

El partit sol·licita que hi hagi una modificació en la localització de les terrasses i l’adequació dels para-sols

El PP de Vilafranca del Penedès ha presentat quatre al·legacions durant el període d’informació pública i amb relació a l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança Municipal del Paisatge Urbà aprovada en el Ple Municipal del passat 19 de maig.

PUBLICITAT

En primer lloc, el grup sol·licita que certes prohibicions no quedin sense efecte per una autorització municipal expressa, com és en el cas de deixar objectes abandonats a la via pública, encara que estiguin al costat de l’establiment del propietari. Un altre exemple seria col·locar elements que obstrueixin el funcionament i ús dels elements urbanístics com bancs, papereres o senyals informatives. A més, demanen que en els casos que sigui necessària l’autorització expressa municipal sigui reglada, per evitar que es converteixi en una “concessió graciosa” de l’Ajuntament.

En segon lloc, sol·liciten que no es prioritzi la ubicació de les terrasses en un dels costats del carrer, ja que perjudica els establiments que no estiguin ubicats en aquell cantó.

PUBLICITAT

A la tercera al·legació, demanen que hi hagi un canvi en l’ordenança que parla del fet que els para-sols de diferents llocs representatius del municipi han de tenir un disseny, material i color que harmonitzi amb la resta de terrasses i l’entorn on s’emplaça. Des del Partit Popular indiquen que “el concepte harmonitzar-se és molt inconcret i que dependrà de cada persona que l’avaluï”.

Per finalitzar, sol·liciten que no es prohibeixi la publicitat en les terrasses perquè és un mètode per a aconseguir finançar la mateixa terrassa. En tot cas, segons el partit, s’haurien de regular les dimensions i la situació de la publicitat.

També et pot interessar

Comentaris