Detenen un conductor al Vendrell per circular a 211 km/h a l’AP-7

07/09/2020 - 11:07h

L’home de 38 anys, de nacionalitat xinesa i resident a Itàlia va ser detingut per delicte contra la seguretat del trànsit

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir un home de 38 anys, de nacionalitat xinesa i resident a Itàlia, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat penalment punible.

Al voltant de les tres de la tarda, un control de trànsit al quilòmetre 264 de l’AP-7, al terme municipal de Vinyols i els Arcs, va caçar el turisme que conduïa a 211 km/h en sentit Barcelona.

Una patrulla va sortir darrere seu i el va aconseguir aturar al quilòmetre 221,5 de la mateixa autopista al terme municipal del Vendrell. Una vegada identificat el conductor, els agents el van detenir per circular a una velocitat penalment punible, ja que aquest tram de carretera està limitat a 120 km/h.

Darrerament s’ha detectat diversos vehicles circulant a velocitats superiors a 200 Km/h. Els dos darrers, van ser detectats el passat 26 d’agost a 200 i 227 km/h respectivament a l’AP-7 i l’A-7, als termes municipals de Tarragona i Mont-roig del Camp.

El 7 d’agost, els mossos també van detenir dos conductors per circular a 246 i 214 km/h respectivament amb els seus vehicles per l’AP-7 a Cambrils i Reus. El primer d’ells, es va considerar com una de les velocitats més altes que un radar de Mossos d’Esquadra ha registrat mai a Catalunya. Aquell mateix dia i al mateix punt, es va detectar un altre vehicle que circulava a una velocitat de 208 km/h.

També et pot interessar

Comentaris