Els Castellers de Vilafranca preparen tres actes de petit format previs a l’FM

D’esquerra a dreta, Carles Mata i Sisco Benet
Judit Benages
25/08/2020 - 20:01h

Aquest dimecres hi haurà un concert amb Lucas Charnet, dijous cinema a la fresca i divendres el bateig casteller, tot amb aforament limitat i reserva prèvia

Els Castellers de Vilafranca han organitzat tres activitats prèvies als actes simbòlics que ajuntament i administradors han organitzat per la festa major, suspesa per la pandèmia de la Covid-19.

El president dels Verds, Carles Mata, i el cap de colla, Sisco Benet, han reconegut que ja han passat i venen uns dies “molt durs” durant els quals no podran fer castells a la seva plaça, però han demanat responsabilitat a tothom per aturar la pandèmia.

PUBLICITAT

“Fa unes setmanes m’imaginava avui fent una crida a omplir Vilafranca de camises o polos o samarretes verdes per tal d’estar presents arreu, ni que no sigui fent castells, però avui només puc demanar el contrari: que la gent es cuidi, que facin cas a les mesures imposades i que, d’aquesta manera, agafem forces per poder fer castells a la mínima que ens deixin. Ara l’important és no posar en risc a ningú”, ha apuntat Benet.

Pel que fa a les activitats programades a Cal Figarot, aquest dimecres a les 21h hi haurà concert amb Lucas Charnet; dijous a les 22h última sessió de cinema a la fresca i divendres dia 28, a partir de les 19h, bateig casteller i la descoberta de les fotografies dels anteriors presidents i caps de colla, Joan Badell i Toni Bach.

PUBLICITAT

Tal com demana la normativa actual, totes les activitats tindran aforament limitat, se seguiran les mesures sanitàries establertes com ara la al concert caldrà demanar lloc al restaurant ja que l’activitat s’ha programat conjuntament amb l’establiment i, tant pel cinema a la fresca com pel bateig casteller, qui vulgui assistir cal que enviï un correu a info@castellersdevilafranca.cat.

Preguntats per si troben a faltar alguna activitat simbòlica per Sant Fèlix ja que, en un principi, ni administradors ni ajuntament han anunciat res, Siscu Benet ha afirmat que “per Sant Fèlix, qualsevol cosa que es faci, per petita que sigui, es magnifica i entenem certes pors dels organitzadors perquè són qui estan al capdavant, tot i que nosaltres sempre estem a disposició d’ells i, si es fa alguna cosa, estarem encantats de participar-hi”.

També et pot interessar

Comentaris