L’Ajuntament del Vendrell anul·la les visites a la residència

Avatar
12/08/2020 - 10:32h

El municipi ha tingut 23 positius de coronavirus durant l’última setmana

L’Ajuntament del Vendrell ha prohibit a partir d’avui les visites de familiars a la residència d’avis La Muntanyeta, com a mesura de prevenció pel repunt de casos positius de coronavirus que s’han detectat a l’inici del mes d’agost.

PUBLICITAT

Des de l’Ajuntament expliquen que s’ha pres aquesta decisió d’acord amb el protocol del Departament de Salut, i per l’increment del risc de brot que hi ha hagut les últimes setmanes. El Departament de Salut marca en el seu últim informe que la capital del Baix Penedès ha tingut 23 positius de coronavirus els últims set dies.

Per aquest motiu, es tornaran a programar les videoconferències amb els familiars dels residents. Tot i això, les residències del municipi segueixen lliures de coronavirus des de principis del passat mes de juny, tal com han confirmat des del consistori i totes les mesures són perquè la situació segueixi així.

PUBLICITAT

El repunt de contagis també comportarà un reforç del control policial a les zones més concorregudes, com ara el Passeig Marítim o les terrasses.

També et pot interessar

Comentaris