La CUP de Calafell critica l’absència de mesures anti-Covid en un acte amb Quique Setién

Muntatge de la CUP de Calafell a partir de la fotografia dels assistents a un dinar amb Quique Setien.
10/08/2020 - 18:10h

Els cupaires difonen una fotografia en què els representants institucionals i l’entrenador del FC Barcelona no duen mascareta

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Calafell ha emès un comunicat de premsa per expressar el malestar de la formació política perquè diferents representant de l’Ajuntament de Calafell van assistir a un dinar amb l’entrendador del FC Barcelona, Quique Setien, i es van fotografiar sense respectar les mesures de seguretat i higiene que la mateixa institució recomana als veïns davant el possible contagi del coronavirus de la Covid-19.

A la foto que es van fer els assistents al restaurant i que es pot veure adjunta a aquestes línies, només una persona entre la quinzena de persones que hi apareixen du posada la mascareta obligatòria.

La CUP cita expressament el regidor d’Esports, Artur Peña (PSC); la presidenta de la comissió informativa d’Esports, Maite Gonzalez (PP); el càrrec de confiança i director esportiu al municipi calafellenc, l’exatleta José Manuel Abascal; i l’alcalde, Ramón Farré (PSC), per critiar la manca de mesures de seguretat.

“Entenem que es poden realitzar actes, siguin o no institucionals, però respectant les distàncies i en cas de no poder ser així, fent ús de la mascareta”, diu la CUP de Calafell.

“Realitzar i difondre una fotografia d’aquestes característiques amb el context que estem vivint arreu dels Països Catalans i el món, creiem que és una falta de respecte per a tots i totes”, diu també la CUP en el seu comunicat.

L’equip de govern ha remarcat que l’àpat el va organitzar i pagar un gimnàs calafellenc, però des de la CUP es creu que “la imatge dels representants de l’Ajuntament deixa molt que desitjar”.

“Alhora, se li va fer un obsequi a l’entrenador del FC Barcelona d’una reconeguda artesana de la comarca que sí va ser a compte de l’Ajuntament”, diu també la CUP.

El comunicat de la CUP en què es critica l’actitud dels representants institucionals de Calafell explica també: “La visita de personalitats rellevants al municipi sempre dona valor afegit promocionant Calafell, però creiem que amb aquesta foto i en el context de pandèmia que vivim no contribueix gens a donar una imatge de seguretat al mateix municipi”.

“Alhora, remarcar que allò que anomenen ‘actes protocolaris’ molts cops no deixen de ser dinars o sopars amb poca o gens incidència al municipi i realment no contribueixen en la seva millora”, conclou la CUP calafellenca.

També et pot interessar

Comentaris