Tall de trànsit amb motiu de l’obra a la plaça de l’Oli

Processed with VSCO with hb2 preset
Avatar
27/07/2020 - 11:51h

Aquest dimarts i dimecres hi haurà restriccions de la circulació des de les 7 del matí fins a les 7 de la tarda

El dimarts 28 i dimecres 29 de juliol es tallarà el trànsit al carrer Marquès d’Alfarràs i el primer tram del carrer Ferran canviarà de sentit de circulació amb motiu de les obres de remodelació de la plaça de l’Oli. Els treballs de substitució de la xarxa de sanejament arriben a l’espai de davant la biblioteca Torras i Bages i de l’escola Sant Ramon de Penyafort.

PUBLICITAT

Aquest tall de trànsit comportarà que els vehicles provinents tant de la plaça del Vall del Castell com de la plaça Jaume I s’hagin de desviar pel carreró situat a l’alçada del núm. 12 de la plaça de l’Oli i que comunica la plaça amb l’aparcament amb zona blava situat darrera la biblioteca Torras i Bages. Els vehicles hauran de circular per l’aparcament fins al carrer Ferran, per on hauran de sortir en sentit contrari en direcció al carrer Ponent.

PUBLICITAT

Les restriccions de trànsit abastaran des de les 7 del matí a les 7 de la tarda. Està previst que a partir de les 7 de la tarda, un cop finalitzada la jornada, es col·loquin planxes per tal que els vehicles puguin fer el circuit habitual.

També et pot interessar

Comentaris