FIDEUS A LA CASSOLA

25/07/2020 - 09:18h

Ingredients:
500 g de costella tallada a trossos (3-4 trossos per persona)
4 salsitxes
2 grans d’all
1 ceba
1 pot de tomàquet
1 rajolí de vi ranci
400 g de fideus grossos, amb forat
Caldo de verdures o aigua (aproximadament una vegada i mitja el volum dels fideus)
Sal
Oli

Preparació:
En una cassola hi posarem oli i els dos grans d’all, un cop daurats els retirarem i en el mateix oli sofregirem la costella. Quan comenci a daurar-se, hi afegim la salsitxa tallada a trossets i hi posem sal. Un cop cuit ho reservem.
En el mateix oli farem un sofregit amb la ceba i quan estigui confitada hi afegirem el tomàquet i el vi ranci i el deixarem reduir.
Un cop tinguem el sofregit hi posarem la costella, la salsitxa i els dos grans d’all tallats petits. Hi afegirem el caldo i seguidament els fideus i ho rectificarem de sal.
Un cop tinguem el fideus cuits el deixarem reposar uns minuts. Han de quedar sucosets, ni secs ni caldosos. Bon profit!!

Comentaris