ÀNEC AMB PRUNES I PINYONS

Avatar
18/07/2020 - 09:16h

Ingredients:
1 ànega de pagès d’uns 2 quilos
1 cabeça d’alls
1 copa de conyac
200 g de prunes
100 g d’orellons
un grapat de pinyons
2 tomacons
pebre negre
oli d’oliva
dues fulles de llorer
1 branca de canyella
aigua
sal

Preparació:
A la carnisseria demanarem l’ànec tallat per rostir. El salem i l’empebrem peça per peça i el posem en una cassola per anar al forn amb l’oli, els alls, el conyac, el tomacons, les fulles de llorer, la canyella i una miqueta d’aigua. El posem al forn amb el foc no gaire alt perquè es vagi rostint. L’anem remenant i quan el veiem quasi cuit hi afegim les prunes i els orellons.
En una paella rossegem el pinyons i els posem també a la cassola.
Bon profit!

Comentaris